Seaside Invest Aktiebolag

Hallands län

Information

Seaside Invest Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Seaside Invest Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Seaside Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Seaside Invest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Seaside Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Seaside Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Edvin Svens v. 17, 312 60, Mellbystrand men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-27543.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Seaside Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Seaside Invest Aktiebolag har idag 556276-9728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Seaside Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

I Seaside Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Assarsson, Paul Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Assarsson, Anna Margaretha som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Assarsson, Per Johan som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.