Veinge Brunnsborrning Aktiebolag

Hallands län

Information

I Laholm finns det ett Aktiebolag som heter Veinge Brunnsborrning Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Veinge Brunnsborrning Aktiebolag i Hallands län. Laholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Veinge Brunnsborrning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1986-01-29 så har Veinge Brunnsborrning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Veinge Brunnsborrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Veinge Brunnsborrning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Åkarerundan 13, 312 45, Veinge. Vi ni istället prata med Veinge Brunnsborrning Aktiebolag så kan ni göra det på 0430-18641.

Bolaget skall bedriva brunnsborrning jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska aktiebolaget äga fastigheter, bedriva uthyrning av fastigheter till företag och privatpersoner samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Bo Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bo Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallendorf, Gitte Marie Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johansson Berg, Boo Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Bo Fredrik -Eriksson, Bo Patrik .

Veinge Brunnsborrning Aktiebolag har 556270-3164 som sitt organisationsnummer.