Facit Visir Aktiebolag

Hallands län

Information

Facit Visir Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Facit Visir Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Facit Visir Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Facit Visir Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1985-02-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Facit Visir Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Laholm arbetar för att bolag som Facit Visir Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Facit Visir Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med frimärkskataloger, frimärksalbum, supplement till frimärksalbum, filatelitillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Facit Visir Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Anke -Pettersson, Sven-Olof -Winther-Sörensen Christian.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Facit Visir Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Sven-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Anke som är född 1951 och har titeln Suppleant, Winther-Sörensen Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Facit Visir Aktiebolag är 556256-0762.