Laholms Stenhuggeri Aktiebolag

Hallands län

Information

556247-5789 är organisationsnummer för bolaget Laholms Stenhuggeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laholms Stenhuggeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Laholms Stenhuggeri Aktiebolag finns i.

Laholms Stenhuggeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-09-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laholms Stenhuggeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Laholms Stenhuggeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Laholms Stenhuggeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Laholms Stenhuggeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-10540 eller genom brev på följande adress:
Möllareg. 3, 312 30, Laholm

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende handel med sten, gravering och uppsättning av gravstenar samt produktion av elkraft och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Laholms Stenhuggeri Aktiebolag och det är Rohwer, Jan-Rune som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartman, Rita Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisor, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,