L K Buss Aktiebolag

Hallands län

Information

L K Buss Aktiebolag är ett bolag som finns i Laholm. I L K Buss Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Knut Leif Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Turesson, Kent Hans Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Sven Gunnar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, HGM Revision AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L K Buss Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå L K Buss Aktiebolag på telefon 0430-16666.

Bolaget skall bedriva bil och busstrafik jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är L K Buss Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

L K Buss Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

L K Buss Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och L K Buss Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L K Buss Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

L K Buss Aktiebolag har 556230-1738 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.