Laholm Klimat-Service Aktiebolag

Hallands län

Information

Laholm Klimat-Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Laholm Klimat-Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Laholm Klimat-Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Laholm Klimat-Service Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1982-09-29. Men sedan 1983-01-01 så har Laholm Klimat-Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Blåkullav. 38, 312 33, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Laholm Klimat-Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-10009.

Laholm arbetar för att företag som Laholm Klimat-Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Laholm Klimat-Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende service av ventilationsanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Laholm Klimat-Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekelund, Bengt Göran Olov -Ekelund, Bengt Kristian.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Laholm Klimat-Service Aktiebolag och det är följande personer, Ekelund, Bengt Kristian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Bengt Göran Olov som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Berit Yvonne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Laholm Klimat-Service Aktiebolag är 556221-0889.