El-Arbeten i Laholm Aktiebolag

Hallands län

Information

556204-0633 är organisationsnummer för företaget El-Arbeten i Laholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El-Arbeten i Laholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som El-Arbeten i Laholm Aktiebolag finns i.

El-Arbeten i Laholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-02-28 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för El-Arbeten i Laholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

El-Arbeten i Laholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El-Arbeten i Laholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med El-Arbeten i Laholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-71570 eller genom brev på följande adress:
Ängelholmsv. 50, 312 34, Laholm

Bolaget skall utföra elektriska installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med El-Arbeten i Laholm Aktiebolag och det är Jönsson, Lars Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Mats Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Gert-Ove Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kaj Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor