Albumspecialisten Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Albumspecialisten Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Albumspecialisten Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Albumspecialisten Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Albumspecialisten Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1979-07-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Albumspecialisten Aktiebolag ska trivas.

Albumspecialisten Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av samlartillbehör för mynt och frimärken samt handel med frimärken ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Albumspecialisten Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Albumspecialisten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Albumspecialisten Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-50743.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Albumspecialisten Aktiebolag är Pettersson, Sven-Olof som är född 1952 och har titeln VD, Pettersson, Anke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sven-Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Albumspecialisten Aktiebolag har 556200-5958 som sitt organisationsnummer.