Aktiebolaget Laholms Radioaffär

Hallands län

Information

Aktiebolaget Laholms Radioaffär är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Laholms Radioaffär finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Laholms Radioaffär är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Laholms Radioaffär som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1979-02-14. Men sedan 1979-01-01 så har Aktiebolaget Laholms Radioaffär varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stortorget 12, 312 30, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Laholms Radioaffär så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-10555.

Laholm arbetar för att bolag som Aktiebolaget Laholms Radioaffär ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Laholms Radioaffär. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning samt service av hemelektronikprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Laholms Radioaffär är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Laholms Radioaffär och det är följande personer, Nilsson, Stig Ola Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Tina Sara Helena E som är född 1979 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Laholms Radioaffär är 556199-3006.