Olle Pålsson Förvaltnings AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olle Pålsson Förvaltnings AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Olle Pålsson Förvaltnings AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1975-07-24 så skapades Olle Pålsson Förvaltnings AB och verksamheten är har F-skattsedel Olle Pålsson Förvaltnings AB har haft det sedan 1994-01-01.

Olle Pålsson Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556190-1462 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Laholm.

Just nu är Olle Pålsson Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Olle Pålsson Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 0430-10990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hildingsson, Birgit Ann-Margreth -Pålsson, Bengt Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olle Pålsson Förvaltnings AB är Pålsson, Bengt Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hildingsson, Birgit Ann-Margreth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Johan Tony som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .