Laholms Mekaniska Aktiebolag

Hallands län

Information

Laholms Mekaniska Aktiebolag är ett företag som finns i Laholm. I Laholms Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borg, Bo Göran som är född 1961 och har titeln VD, Borg, Bo Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Nils Allan som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Birgit Linnéa som är född 1935 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Laholms Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Laholms Mekaniska Aktiebolag på telefon 0430-10573.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Laholms Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Laholms Mekaniska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Laholms Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Laholms Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Laholms Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Laholms Mekaniska Aktiebolag har 556187-6136 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.