Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall utföra bilreparationer och bedriva handel med bilar, cyklar, skogs- och trädgårdsmaskiner, sport-, jakt- och fiskeartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1972-08-24 så skapades Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556168-4886 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-50025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Knäreds Bilverkstad M. Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Matts Axel Emanuel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Irene Asta Vivi-Ann som är född 1948 och har titeln Suppleant, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisor, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .