Våxtorps Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Våxtorps Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Våxtorps Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1972-02-16 så skapades Våxtorps Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Våxtorps Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Våxtorps Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556158-6479 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är Våxtorps Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Våxtorps Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-30320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Våxtorps Åkeri Aktiebolag är Johansson, Per Rune Oscar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Maria Caroline Anneli som är född 1986 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .