Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-12-06. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-50071.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag är Jakobsson, Jan-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Britt Inger som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Jan-Erik Jakobssons Åkeri Aktiebolag har 556154-7794 som sitt organisationsnummer.