Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB

Hallands län

Information

Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1971-04-05. Men sedan 1987-01-01 så har Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kustv. 55, 312 60, Mellbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-25793.

Laholm arbetar för att företag som Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolagets verksamhet är fastighetsförmedling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB och det är följande personer, Alm, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Likvidator, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jörnkvist/Emilssons Fastighetsbyrå AB är 556145-4116.