Aktiebolaget Alu-Växthus

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Aktiebolaget Alu-Växthus är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Alu-Växthus är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Alu-Växthus är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Alu-Växthus är ett Aktiebolag och skapades 1970-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Alu-Växthus ska trivas.

Aktiebolaget Alu-Växthus är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering och försäljning av aluminiumväxthus, köp och försäljning av ädelmetaller samt köp och försäljning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Alu-Växthus är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Aktiebolaget Alu-Växthus Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Alu-Växthus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-41000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Michael Åke -Hansson, Mona Margareta.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Alu-Växthus är Hansson, Mona Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Michael Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jörgen Valdemar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rosvall, Monika som är född 1950 och har titeln Revisor, monikanu revision som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Alu-Växthus har 556134-2535 som sitt organisationsnummer.