Kronqvist El-firma Aktiebolag

Hallands län

Information

556132-8617 är organisationsnummer för bolaget Kronqvist El-firma Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kronqvist El-firma Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Laholm som är den kommunen som Kronqvist El-firma Aktiebolag finns i.

Kronqvist El-firma Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-02-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kronqvist El-firma Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Kronqvist El-firma Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Laholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kronqvist El-firma Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Marie Christina -Johansson, Mats Per-Ola -Johansson, Sven Arne

Vill ni komma i kontakt med Kronqvist El-firma Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-30478 eller genom brev på följande adress:
Byg. 2, 312 75, Våxtorp

Bolaget skall driva installationsverksamhet och detaljhandel inom elbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kronqvist El-firma Aktiebolag och det är Johansson, Sven Arne som är född 1941 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Mats Per-Ola som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marie Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,