Veinge Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och lagerhantering samt förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Veinge Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Laholm så är Veinge Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1969-07-30 så skapades Veinge Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Veinge Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Veinge Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1969-01-01

556127-9778 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Laholm.

Just nu är Veinge Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Veinge Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0430-18170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt Anders -Andersson, Per Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Veinge Åkeri Aktiebolag är Andersson, Per Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ann-Kristin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Elsa Margit som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .