Veinge Betong Aktiebolag

Hallands län

Information

Veinge Betong Aktiebolag är ett företag som finns i Laholm. I Veinge Betong Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonasson, Lars-Åke Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonasson, Jöns Oskar Joakim som är född 1921 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Sven-Erik Joacim som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Veinge Betong Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Veinge Betong Aktiebolag på telefon 0430-18375.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av grus och betong samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Veinge Betong Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Veinge Betong Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Veinge Betong Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Veinge Betong Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Veinge Betong Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Veinge Betong Aktiebolag har 556126-1818 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.