Svensk Blästring & Maskinteknik AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Svensk Blästring & Maskinteknik AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Svensk Blästring & Maskinteknik AB är ett av dem. Statusen för Svensk Blästring & Maskinteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Svensk Blästring & Maskinteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1965-07-08. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svensk Blästring & Maskinteknik AB ska trivas.

Svensk Blästring & Maskinteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, tillverkning och service av främst blästringsmaskiner till industrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensk Blästring & Maskinteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Svensk Blästring & Maskinteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Svensk Blästring & Maskinteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-16560.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svensk Blästring & Maskinteknik AB är Axelsson, Lars Mårten som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Potocki, Isabella Kaja som är född 1980 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Svensk Blästring & Maskinteknik AB har 556098-8510 som sitt organisationsnummer.