Laga Rostfritt Aktiebolag

Hallands län

Information

Laga Rostfritt Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Laga Rostfritt Aktiebolag finns. I Laholm så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Laga Rostfritt Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Laga Rostfritt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Laga Rostfritt Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Laga Rostfritt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lagav. 29, 310 20, Knäred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-50380.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Laga Rostfritt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Laga Rostfritt Aktiebolag har idag 556088-1194 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Welander, Jan Hugo -Welander, Ulf Håkan är den som för stunden ansvarar för Laga Rostfritt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av rostfria produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Laga Rostfritt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Welander, Ulf Håkan som är född 1958 och har titeln VD, Welander, Ulf Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Jan Hugo som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Hård Welander, Eva Anna Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.