Trydells Tryckeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Trydells Tryckeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Trydells Tryckeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trydells Tryckeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Trydells Tryckeri Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1960-05-24. Men sedan 1980-01-01 så har Trydells Tryckeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industrig. 8, 312 34, Laholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trydells Tryckeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-73100.

Laholm arbetar för att bolag som Trydells Tryckeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trydells Tryckeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trydells Tryckeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Trydell, Göran Niclas -Trydell, Sten Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trydells Tryckeri Aktiebolag och det är följande personer, Trydell, Göran Niclas som är född 1966 och har titeln VD, Trydell, Göran Niclas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stål, Bo Magnus som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Hans Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Rydhög, Per Roland som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Trydell, Sten Göran som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot.Johansson, Bert Ronny som är född 1965 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Trydells Tryckeri Aktiebolag är 556072-0913.