Aktiebolaget Våxtorps Bilservice

Hallands län

Information

Aktiebolaget Våxtorps Bilservice är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Våxtorps Bilservice finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Våxtorps Bilservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Våxtorps Bilservice som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1960-03-28. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Våxtorps Bilservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Byg. 1, 312 75, Våxtorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Våxtorps Bilservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-30200.

Laholm arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Våxtorps Bilservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Våxtorps Bilservice. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva bensinstations- och motellrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Våxtorps Bilservice är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Våxtorps Bilservice och det är följande personer, Karlsson, Svea Eva Anita som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Ove Roland som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Våxtorps Bilservice är 556071-4189.