Meag Genevad AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Laholm och Meag Genevad AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Meag Genevad AB är ett av dem. Statusen för Meag Genevad AB är att Bolaget är aktivt.

Meag Genevad AB är ett Aktiebolag och skapades 1932-02-15. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Meag Genevad AB ska trivas.

Meag Genevad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av produkter för trafikledning, gatubelysning och VA (vatten och avlopp), äga och förvalta aktier och fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig veerksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Meag Genevad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Meag Genevad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Meag Genevad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-29700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Bladh, Anders Ingvar -Brekke, Morten Wergeland Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Meag Genevad AB är Bladh, Anders Ingvar som är född 1961 och har titeln Extern VD, Brekke, Morten Wergeland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bladh, Hans Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tvete, Erling Sverre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Gesien, Petra Marine Linnéa som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Meag Genevad AB har 556030-8073 som sitt organisationsnummer.