Rit och Konstruktion Berndt Nilsson

Hallands län

Information

551201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rit och Konstruktion Berndt Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rit och Konstruktion Berndt Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Rit och Konstruktion Berndt Nilsson finns i.

Rit och Konstruktion Berndt Nilsson har varit registrerat sedan 2000-11-20 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rit och Konstruktion Berndt Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Rit och Konstruktion Berndt Nilsson är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Rit och Konstruktion Berndt Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rit och Konstruktion Berndt Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 035-212003 eller genom brev på följande adress:

Konstruktionsarbeten för mekaniska industrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Rit och Konstruktion Berndt Nilsson och det är Nilsson, Bernt Anders som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,