Gull-Maries Hårservice

Hallands län

Information

540602-XXXX är organisationsnummer för företaget Gull-Maries Hårservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gull-Maries Hårservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Gull-Maries Hårservice finns i.

Gull-Maries Hårservice har varit registrerat sedan 1992-06-11 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gull-Maries Hårservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gull-Maries Hårservice är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Gull-Maries Hårservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gull-Maries Hårservice så kan ni göra det på telefon genom 0430-26354 eller genom brev på följande adress:

Hårvård och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gull-Maries Hårservice och det är Henningsson, Britt Ingrid Gull-Marie som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,