Total Construktion International

Hallands län

Information

540310-XXXX är organisationsnummer för bolaget Total Construktion International. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Total Construktion International är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Total Construktion International finns i.

Total Construktion International har varit registrerat sedan 1995-04-21 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Total Construktion International så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-12.

Total Construktion International är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Total Construktion International är följande:

Vill ni komma i kontakt med Total Construktion International så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Import och export handel inom byggnadsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Total Construktion International och det är Grönning, Lars Erik som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,