Roland Norrman Breeding Farm and Consulting

Hallands län

Information

Roland Norrman Breeding Farm and Consulting är ett av många företag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Roland Norrman Breeding Farm and Consulting finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roland Norrman Breeding Farm and Consulting som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-08-27. Men sedan 1996-01-01 så har Roland Norrman Breeding Farm and Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roland Norrman Breeding Farm and Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Laholm arbetar för att företag som Roland Norrman Breeding Farm and Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Roland Norrman Breeding Farm and Consulting. Det finns flera företag i Hallands län.

Uppfödning och försäljning av exotiska djur. Konsulting inom ledarskaps- och personlig utveckling samt fastighetsuthyrning.

Firmatecknare för Roland Norrman Breeding Farm and Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roland Norrman Breeding Farm and Consulting och det är följande personer, Norrman, Erik Roland som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Roland Norrman Breeding Farm and Consulting är 530715-XXXX.