Polimex Sweden

Hallands län

Information

I Laholm finns det ett Enskild firma som heter Polimex Sweden. Det finns flera verksamheter som liknar Polimex Sweden i Hallands län. Laholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Polimex Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1996-08-21 så har Polimex Sweden varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Polimex Sweden och det finns fler verksamheter som är det i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Polimex Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Polimex Sweden så kan ni göra det på 0430-70006.

Konsultverksamhet inom lönsömnad, läderbranschen, barn-, dam- och herrkläder och textilbranschen samt import och export av lönsömnad, strumpbyxor, läder och lädervaror, barn-, dam- och herrkläder, stickade mössor och halsdukar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Danuta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Polimex Sweden har 520731-XXXX som sitt organisationsnummer.