Valter Petterssons Taxi

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Valter Petterssons Taxi är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Valter Petterssons Taxi är ett av dem. Statusen för Valter Petterssons Taxi är att Bolaget är aktivt.

Valter Petterssons Taxi är ett Enskild firma och skapades 1991-06-07. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Valter Petterssons Taxi ska trivas.

Valter Petterssons Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Valter Petterssons Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Valter Petterssons Taxi och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Valter Petterssons Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-23661.

.

De som är på något sätt har med Valter Petterssons Taxi är Pettersson, Karl Göte Valter som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Valter Petterssons Taxi har 520331-XXXX som sitt organisationsnummer.