Weldtech i Vallberga

Hallands län

Information

510111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Weldtech i Vallberga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Weldtech i Vallberga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Weldtech i Vallberga finns i.

Weldtech i Vallberga har varit registrerat sedan 1994-08-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Weldtech i Vallberga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Weldtech i Vallberga är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Weldtech i Vallberga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Weldtech i Vallberga så kan ni göra det på telefon genom 0430-23580 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion, beräkningar samt tillverkning av svetsade konstruktioner samt plåtbearbetning. Försäljning inom ovan- stående.

Det finns olika personer som har en koppling med Weldtech i Vallberga och det är Karlsson, Kent Roland Jonny som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,