Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är ett av dem. Statusen för Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är att Bolaget är aktivt.

Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är ett Enskild firma och skapades 2004-12-09. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan ska trivas.

Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massage - klassisk svensk massage och PNF-töjningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-14140.

.

De som är på något sätt har med Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan är Boethius, Bengt Yngve som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengt Boethius Massageterapeut Kroppsverkstan har 480920-XXXX som sitt organisationsnummer.