SECUR Miljöelektronik

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och SECUR Miljöelektronik är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och SECUR Miljöelektronik är ett av dem. Statusen för SECUR Miljöelektronik är att Bolaget är aktivt.

SECUR Miljöelektronik är ett Enskild firma och skapades 1982-03-08. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som SECUR Miljöelektronik ska trivas.

SECUR Miljöelektronik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av radioapparater, snabbtelefoner och högtalare för krävande miljöer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SECUR Miljöelektronik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är SECUR Miljöelektronik och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med SECUR Miljöelektronik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-30127.

.

De som är på något sätt har med SECUR Miljöelektronik är Petersson, Per Anders som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SECUR Miljöelektronik har 480824-XXXX som sitt organisationsnummer.