Kran o Borr Konsult i Syd

Hallands län

Information

460714-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kran o Borr Konsult i Syd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kran o Borr Konsult i Syd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Kran o Borr Konsult i Syd finns i.

Kran o Borr Konsult i Syd har varit registrerat sedan 1990-04-06 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kran o Borr Konsult i Syd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Kran o Borr Konsult i Syd är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Kran o Borr Konsult i Syd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kran o Borr Konsult i Syd så kan ni göra det på telefon genom 073-5351307 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten Kranmontage och körning Brunnsborrning

Det finns olika personer som har en koppling med Kran o Borr Konsult i Syd och det är Eriksson, Bo Herbert som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,