Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård

Hallands län

Information

460424-XXXX är organisationsnummer för företaget Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård finns i.

Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård har varit registrerat sedan 1968-06-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-31.

Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård så kan ni göra det på telefon genom 0430-23031 eller genom brev på följande adress:

Handelsträdgård.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars-Ove Nilssons Handelsträdgård och det är Nilsson, Lars-Ove som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,