Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå

Hallands län

Information

Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå finns. I Laholm så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå har haft sedan 2003-05-15. Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå har funnits sedan och 2003-05-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-25030.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå har idag 450228-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå

Uthyrning, reparation och skötsel av fastigheter. Drift och skötsel av jordbruk. Utformning av webbplatser samt aktiehandel.

I Mellbystrands Uthyrnings- och Affärsbyrå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristiansson, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .