Laholms Styrteknik

Hallands län

Information

441108-XXXX är organisationsnummer för företaget Laholms Styrteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laholms Styrteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Laholms Styrteknik finns i.

Laholms Styrteknik har varit registrerat sedan 1988-11-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laholms Styrteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Laholms Styrteknik är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Laholms Styrteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Laholms Styrteknik så kan ni göra det på telefon genom 0430-10818 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, reparation och service av styr- mät- elektro- nik- och automatikutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Laholms Styrteknik och det är Knutsson, Karl Gustav Kenneth som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,