Hellbergs Ordbruk

Hallands län

Information

440804-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hellbergs Ordbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hellbergs Ordbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Hellbergs Ordbruk finns i.

Hellbergs Ordbruk har varit registrerat sedan 1995-09-12 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hellbergs Ordbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hellbergs Ordbruk är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Hellbergs Ordbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hellbergs Ordbruk så kan ni göra det på telefon genom 0430-10168 eller genom brev på följande adress:

Journalistisk och författarmässig verksamhet samt underhållning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hellbergs Ordbruk och det är Hellberg, Björn Henry som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,