Mellbystrands El

Hallands län

Information

440625-XXXX är organisationsnummer för företaget Mellbystrands El. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mellbystrands El är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Mellbystrands El finns i.

Mellbystrands El har varit registrerat sedan 1986-01-10 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mellbystrands El så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mellbystrands El är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Mellbystrands El är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mellbystrands El så kan ni göra det på telefon genom 0430-25620 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer och reparationer av villor, lantgårdar, hus- hållsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Mellbystrands El och det är Jönsson, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,