Firma Frank Andréasson

Hallands län

Information

430911-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Frank Andréasson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Frank Andréasson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Firma Frank Andréasson finns i.

Firma Frank Andréasson har varit registrerat sedan 1979-05-17 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Frank Andréasson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Firma Frank Andréasson är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Firma Frank Andréasson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Frank Andréasson så kan ni göra det på telefon genom 0430-20627 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning och maskinuthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Frank Andréasson och det är Andreasson, Frank Per-Olof som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,