Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är ett av dem. Statusen för Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1986-05-22. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri ska trivas.

Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Beställningstrafik för godsbefordran.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri är Johansson, Stig Allan som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stig Johansson i Mellbystrand Åkeri har 400703-XXXX som sitt organisationsnummer.