Vänneå Enterprise

Hallands län

Information

Vänneå Enterprise är ett av många bolag som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som Vänneå Enterprise finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vänneå Enterprise är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1988-01-01.

Vänneå Enterprise som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1979-12-06. Men sedan 1996-01-01 så har Vänneå Enterprise varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vänneå Enterprise så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0430-52074.

Laholm arbetar för att bolag som Vänneå Enterprise ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vänneå Enterprise. Det finns flera bolag i Hallands län.

Snickeriverkstad (beställningssnickerier). Specialsnickeri. Elproduktion och försäljning från vattenkraftverk. Utbildning och konsulting inom personlig utveckling och hälsa samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vänneå Enterprise är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vänneå Enterprise och det är följande personer, Vänneå, Sven Erik Rickard som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Vänneå Enterprise är 380924-XXXX.