Fyndhallen i Laholm

Hallands län

Information

Fyndhallen i Laholm hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Fyndhallen i Laholm finns. I Laholm så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Fyndhallen i Laholm tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Fyndhallen i Laholm har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fyndhallen i Laholm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Fyndhallen i Laholm har idag 300814-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fyndhallen i Laholm

Försäljning av antikt, nytt, begagnat. Tex. möbler, porslin, keramik, musikinstrument, cyklar, tavlor mm. Kaffe, försäljning med våfflor.

I Fyndhallen i Laholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Karl Verner som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .