Fundomus Kommanditbolag

Hallands län

Information

969727-6930 är organisationsnummer för verksamheten Fundomus Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fundomus Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Laholm som är den kommunen som Fundomus Kommanditbolag finns i.

Fundomus Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-06-08 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fundomus Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Fundomus Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Fundomus Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Fundomus Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-10618 eller genom brev på följande adress:
Margaretag. 14, 312 31, Laholm

Bolaget skall bedriva handel med gjutgods, metaller och konstruktioner baserade på metall samt tillhandahålla konstruktions- och ritningstjänster rörande dylika produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fundomus Kommanditbolag och det är Pettersson, Jan Anders Staffan som är född 1960 och har titeln Komplementär, Pettersson, Anette Katarina som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,