Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag

Hallands län

Information

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag är ett företag som finns i Laholm. I Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mannermyr, Christel Birgitta som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Mannermyr, Lars Nicklas Mattias som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag på telefon 0430-10747.

Butikshandel med hund- och kattfoder samt tillbehör med därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hund & Katt Magasinet i Laholm Handelsbolag har 969724-1694 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.