Skogaby Lantbruks Handelsbolag

Hallands län

Information

Skogaby Lantbruks Handelsbolag är en verksamhet som finns i Laholm. I Skogaby Lantbruks Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Addik Peter Erling som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Johan Marcus som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Lisbet Christina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skogaby Lantbruks Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skogaby Lantbruks Handelsbolag på telefon .

Lantbruksdrift och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skogaby Lantbruks Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Skogaby Lantbruks Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skogaby Lantbruks Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Skogaby Lantbruks Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skogaby Lantbruks Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Skogaby Lantbruks Handelsbolag har 969719-9124 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.