Stall Tio i topp Handelsbolag

Hallands län

Information

Träning och tävlingsverksamhet med hästar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stall Tio i topp Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Laholm så är Stall Tio i topp Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 2005-10-19 så skapades Stall Tio i topp Handelsbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Stall Tio i topp Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-08

969714-1555 är organisationsnummret för bolaget som finns i Laholm.

Just nu är Stall Tio i topp Handelsbolag och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Stall Tio i topp Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Bo Anders -Nordin, Karl Gustav Bertil -Wiiand, Stefan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stall Tio i topp Handelsbolag är Andersson, Lars Anders Mikael som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Bjärenäs, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Bjärenäs, Per-Olov som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Bo Anders som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Nordin, Karl Gustav Bertil som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Nordin, Rebecka Maria Anette som är född 1981 och har titeln BolagsmanNordin, Robert Emil Bertil som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Wiiand, Stefan som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .