Handelsbolaget SW Logistik

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Handelsbolaget SW Logistik är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget SW Logistik är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget SW Logistik är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget SW Logistik är ett Handelsbolag och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget SW Logistik ska trivas.

Handelsbolaget SW Logistik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med aktier, fastigheter och besiktningar såsom lagerinredningar typ pallställ, hyllställ, entresoler samt grenställ. Monteringsarbeten såsom pallställ, hyllställ, grenställ, arkiv både manuella och elektriska samt färdiga systemväggar. Försäljning av varor av ovan montageprodukter. Byggarbeten. Konsultuppdrag, hjälp med diverse lösningar angående godshantering till lager och butiksmiljö.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget SW Logistik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20.

Idag är Handelsbolaget SW Logistik och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget SW Logistik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Peters, Hans Fredrik..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget SW Logistik är Peters, Hans Fredrik som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget SW Logistik har 969706-0847 som sitt organisationsnummer.