OILSORB Handelsbolag

Hallands län

Information

969693-6658 är organisationsnummer för bolaget OILSORB Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OILSORB Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Laholm som är den kommunen som OILSORB Handelsbolag finns i.

OILSORB Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-05-09 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för OILSORB Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-12.

OILSORB Handelsbolag är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för OILSORB Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Mats Göran Olofsson ensam.

Vill ni komma i kontakt med OILSORB Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-227930 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 4, 312 30, Laholm

Försäljning av oljesaneringsprodukter och därtill relaterade produkter och tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med OILSORB Handelsbolag och det är Olofsson, Gun Ingela som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Mats Göran som är född 1948 och har titeln Bolagsman,