Handelsbolaget Larsa Stall

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Handelsbolaget Larsa Stall är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Larsa Stall är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Larsa Stall är att Bolaget är inaktivt.

Handelsbolaget Larsa Stall är ett Handelsbolag och skapades 2003-02-05. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Larsa Stall ska trivas.

I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av presentartiklar, hemslöjd, smide, konst, ytterbe- lysning. Egen tillverkning av möbler, namnskyltar, ljugarebänkar och andra träartiklar främst inom heminredning och möbler. Kafé- verksamhet, försäljning av glass, godis, korv. Snickeriverksam- het, handel med trävaror och träartiklar främst inom heminredning och möbler. Marknadsaktiviteter, utflyktsmål.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Larsa Stall inte är momsregistrerat.

Idag är Handelsbolaget Larsa Stall och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Larsa Stall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-23456.

Firman tecknas av Nils Niclas Lind..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Larsa Stall är Lind, Nils Niclas som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Gertrud Elisabeth som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Larsa Stall har 969691-4028 som sitt organisationsnummer.